Luottamusmiehet

Hei

Olen Anne-Mari Juotasniemi. Toimin yhdistyksen pääluottamusmiehenä. Olen tavattavissa puhelimitse MA-TO puh 0405929449

Työhöni kuuluu myös erilaisia kokouksia ja palavereita sekä työpaikkakäyntejä,  joten tapaamiset kannattaa sopia edeltäkäsin puhelimitse.

Tehtävänäni on edustaa yhdistystämme virka- ja työehtosopimusneuvotteluissa ja valvoa sopimusten soveltamista ja noudattamista. Tehtävääni kuuluu myös huolehtia työpaikkojen työrauhan säilymisestä.

Yhteistyössä työpaikkaluottamusmiesten kanssa huolehdimme jäsentemme edunvalvonnasta. Toimin myös yhteistyössä työsuojeluvaltuutettujen kanssa. Voitte kääntyä luottamuksellisesti puoleeni, mikäli edellä mainituissa asioissa jokin askarruttaa tai mietityttää.

Yhteistyöterveisin Anne-Mari

Anne-Mari Juotasniemi, pääluottamusmies, puh. 040-5929449, email: anne-mari.juotasniemi(at)rovaniemi.fi